We weten nu dat de Xbox One later uitkomt, pas in 2014. Maar uiteraard zijn er alternatieve wegen om aan een Xbox One te komen. Wat dacht je van de Xbox One importeren van landen waar de Xbox One wel gewoon direct uitkomt, zoals ons buurland Duitsland? Is dit mogelijk of niet? In principe is dit gewoon mogelijk, maar het kan niet altijd simpel gaan als gedacht. Een belangrijk feit om te weten is dat de Xbox One niet regio gebonden is. Dus een Xbox One kopen van een ander land zou dan geen problemen moeten opleveren.

Wanneer je een Xbox One game koopt ergens in een bepaald land, dan zou je deze in ieder land moeten kunnen spelen. Restricties zijn dus niet aanwezig. Eerst had Microsoft gezegd dat het wel regiogebonden was, maar later hebben dit besluit teruggenomen. Nou, dit besluit werpt dus zijn vruchten vooral nu af. Want mensen willen een Xbox One importeren, aangezien we in Nederland voorlopig geen Xbox One kunnen zien in de winkels.

Een Xbox One informant heeft nu gezegd dat je wel wat moet instellen met je regio instellingen om een geimporteerde Xbox One werkend te krijgen. Het is dus wel belangrijk om te weten hoe je dit kunt doen. Wanneer je de Xbox One van een ander land hebt gehaald, moet je een ander regio kiezen wanneer je de setup van de Xbox One regelt, aangezien de Xbox One nog niet te koop is in Nederland. Maar wat is het effect wanneer je een ander regio kiest?

Heeft het uberhaupt effect? Dit is nog niet zeker. Er zijn in totaal 4 talen waaruit je kunt kiezen, namelijk Spaans, Frans, Duits en Engels. Kan een Xbox One gekocht in Duitsland bijvoorbeeld in het Engels ingesteld worden? Dat zou wel mooi zijn, aangezien niet veel gebruikers een Duitse versie zouden willen hebben. Voorlopig is het nog allemaal onduidelijk. Maar in principe zou de import gewoon moeten lukken, maar we moeten nog meer informatie ontvangen hierover. Dus we verwachten dat we binnenkort meer informatie zullen krijgen met betrekking tot de mogelijke important van een Xbox One.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Importeren van Xbox One? , 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share →

Geef een reactie